Internet

Din 2005, firma Home-Net ofera servicii internet de cea mai buna calitate.
De-a lungul timpului, internetul a devenit mai mult decat comunicare. In momentul de fata putem sa facem orice prin internet. Putem sa facem cumparaturi vizitand sute de magazine in doar cateva minute, sa citim o carte sau un manual in format electronic sau pur si simplu un ziar, sa aflam rezultetele de la un derby, sa stam in contact cu prietenii

nostri pe relete de socializare, sa cautam pe google solutii la orice problema, din orice domeniu, sa vedem un film sau sa ascutam melodia preferata etc. Internetul a devenit un mod de viata.

Constientizand acest lucru, firma noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu pachete de internet dintre cele mai variate, cu preturi pentru orice buzunar.

Televiziune

54 de canale de distractie maxima, sport, filme si tot ce va mai poate trece prin minte.
Home-Net va ofera un pachet variat de programe TV prin intermediul celor 3 variante de televiziune existente: analogica, digitala si IPTV. Esti deja client Home-Net ? Foarte bine. Urmareste chiar acum programele disponibile prin IPTV.

Telefonie Fixa

Pentru a fi mereu in contact
Telefonia fixa VOIP este noul standard de telefonie fixa conform noilor standarde tehnologice. Aparatele telefonice arata aproximativ indentic cu cele vechi, insa va aduc in casa o noua gama de optiuni specifice. Mai multe informatii despre VOIP aici.
Gazduire Domenii WEB
Ai cautat vreodata un domeniu de hosting ? Acum poti avea propriul domeniu la firma Home-Net. Pachetele noastre de hosting sunt din cele mai variate si mai atractive.
Montare camere supraveghere
Instalare camere de supraveghere per ip (cu rotire si Night Vision), cu atentionare prin sms in cazul intreruperii conexiunii.